BLACK FRIDAY, SINGLES DAY, JULAFTON OCH MELLANDAGSREA….


Shoppingårstiden är här. Aldrig shoppar vi så mycket som vi gör under denna period på året. Bra erbjudanden och priser är något som smålänningen är väldigt svag för. Men priset är inte alltid avgörande. 

Shoppa rätt!

Det sägs att smålänningar är snåla. Men det står klart att så inte är fallet. Smålänningen är mer som en trendsättare. Hitta smålänningen inom dig och konsumera sparsamt, hållbart och medvetet. 

Hitta smålänningen inom dig

Konsumera medvetet

Ett riktigt bra pris är inte allt. Smålänningen har stenkoll på vad som behövs och köper inget i onödan. Men när smålänningen väl slår till så köper hen gärna från grannen. Lokalt är bäst, det kan man lita på. Skulle vara något fel på produkten så är det bara att gå tillbaka med den.

Konsumera hållbart

Att handla ohållbart är inte hållbart, det säger sig självt. För att man ska kunna fortsätta konsumera en vara så behöver den produceras hållbart, annars kommer den ta slut eller försvinna i framtiden. Ingen rocket science för smålänningen.

Var sparsam

Smålänningar har alltid varit duktiga på att inte slänga saker i onödan, laga det som lagas går. Smålänningen är minsann inte snål, utan sparsam. En riktig trendsättare!

Skicka in ditt bästa spartips

Var med och tävla varje månad om hållbara priser